Ексцентричната певица Луна отива на съд Кандидат-президентката е  обвинена, че си

...
Ексцентричната певица Луна отива на съд
Кандидат-президентката е  обвинена, че си
Коментари Харесай

Луна на съд!Присвоила апартамент на старец

Ексцентричната певица Луна отива на съд

Кандидат-президентката е  упрекната, че си е присвоила апартамент на възрастен човек след неговата гибел.Заради което колоритната певица ще се изправи пред съда в Шумен.

Наследниците на умрелия възрастен мъж упрекват изпълнителката, че си е присвоила нелегално жилището на стареца след неговата кончина.

Апартаментът бил техен, а тя го е придобила нелегално. В своя отбрана Луна Йорданова, както е цялото име на чалгарката декларирала, че жилището от 45 квадрата е придобрила законно.

В продължение на десетина години се била грижила за възрастния мъж и откакто той умрял, тя го обитавала.Адвокатът Пламен Тотев, който пази ищците твърди, че жилището изглеждало занемарено. И че певицата в никакъв случай не е живяла в него.

По думите му те отхвърлят тези изказвания, тъй като няма наследство.

„ Законът в действителност дава опция, в случай че един парцел се владее десетина години, да се придобие по отминалост, само че в тази ситуация това не е станало “, съобщи юристът пред медиите.

Адвокатите на Луна обаче са безапелационни, че има много луфтове към делото. Те настояват, че фолкаджийката не е известена в законния едномесечен период, че има призовани очевидци, само че тя не е съумяла да си приготви отбраната.

Затова те са алармирали съответните инстанции, с цел да установяват дали са нарушени правата на фолк звездата.

И до момента в който не се произнесат, не може да се събират нови доказателства по делото. Следващото съвещание на съда е назначено на 22 януари 2024 година.

Инфо: обстоятелства.бг

 

Тагове: Луна поп фолк певеца Луна Йорданова апартамент старец съд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР